
"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."
Banfi - COL DI SASSO Toscana I.G.T.
70 RON
Pret standard
70,50 RON
in stoc
Mai mult de 100 produse
SKU
03020S_c
Scrie o recenzie
Detalii
Soiuri de struguri: Cabernet Sauvignon şi Sangiovese.
Tehnica de producţie:
Macerarea strugurilor nu durează mai mult de 5-6 zile, şi are loc la o temperatură de 24-25°C. Aceasta ajută la obţinerea culorii fără a interfera cu structura taninurilor, şi la menţinerea unei bune prospeţimi aromatice. Vinul este comercializat după o perioadă adecvată de învechire în sticlă.
Descriere:
Culoare: Roşu-rubiniu, intens.
Buchet: Fresh, fructat, cu note condimentate.
Gust: Plin şi delicat, bine echilibrat, uşor de băut.
Notele vinificatorului:
Col di Sasso reprezintă unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate vinuri marca Banfi, la nivel global. Numele vinului se traduce prin ’deal stâncos’ şi este produs dintr-un amestec de Cabernet Sauvignon şi Sangiovese, cultivate pe cele mai stâncoase şi impermeabile pante ale domeniului Banfi, din regiunea Montalcino. Mariajul perfect dintre aceste 2 soiuri a dat naştere unui vin roşu tânăr, însă concentrat şi extrem de fructat.
Recomandări culinare:
Se poate alătura cu succes, felurilor principale preparate din carne albă.
Conţinut de alcool: 12-12,5 % vol., în funcţie de sezon.
Tehnica de producţie:
Macerarea strugurilor nu durează mai mult de 5-6 zile, şi are loc la o temperatură de 24-25°C. Aceasta ajută la obţinerea culorii fără a interfera cu structura taninurilor, şi la menţinerea unei bune prospeţimi aromatice. Vinul este comercializat după o perioadă adecvată de învechire în sticlă.
Descriere:
Culoare: Roşu-rubiniu, intens.
Buchet: Fresh, fructat, cu note condimentate.
Gust: Plin şi delicat, bine echilibrat, uşor de băut.
Notele vinificatorului:
Col di Sasso reprezintă unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate vinuri marca Banfi, la nivel global. Numele vinului se traduce prin ’deal stâncos’ şi este produs dintr-un amestec de Cabernet Sauvignon şi Sangiovese, cultivate pe cele mai stâncoase şi impermeabile pante ale domeniului Banfi, din regiunea Montalcino. Mariajul perfect dintre aceste 2 soiuri a dat naştere unui vin roşu tânăr, însă concentrat şi extrem de fructat.
Recomandări culinare:
Se poate alătura cu succes, felurilor principale preparate din carne albă.
Conţinut de alcool: 12-12,5 % vol., în funcţie de sezon.
Mai multe informatii
Cantitate | 0.75 l |
---|---|
Tip vin | Vin |
Culoare | Rosu |
Producator Vinuri | Banfi |