"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Moet & Chandon Nectar Imperial Rose

495 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS355
Scrie o recenzie

Detalii

Nectar Imperial Rose este o sampanie intensa, fructata si versatila care are un vibe modern, atat prin ambalaj cat si prin proprietatile acesteia care fac din ea un must have la evenimentele in care cuvantul cheie este “opulenta”. Are un caracter neted, uscat si proaspat in acelasi timp. Prospetamea de care da dovada ii confera o eleganta si un rafinament aparte. Gustul este dominat de aromele de fructe rosii precum capsunile, ciresele sau zmeura. Se resimt de asemenea aromele de smochine si notele condimentate. Pentru producerea acesteia sunt folosite cele mai bune culturi de Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier, din regiunea franceza Champagne. Se recomanda consumarea ei la o temperatura de aproximativ 8-10 grade Celsius, ca aperitiv, simpla, cu gheata sau in acompaniamentul unor preparate usoare.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Sampanie
Culoare Rose
Producator Moet
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.