"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Hennessy Paradis Imperial, Cutie

15.116 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS415
Scrie o recenzie

Detalii

Coniacul Hennessy - Paradis Imperial deschide poarta catre cele mai rafinate gusturi, acesta fiind unul din ravnitele coniacuri pe care brandul Hennessy le produce. A fost lansat publicului larg acum 7 ani de zile si inca din primele luni, somelierii din intreaga lume s-au aratat foarte impresionati de calitatea sa. Este produs din sortimente de struguri din zona Cognac, si sunt alese doar vitele cele mai frumoase si mai bogate, iar perioada lor de pregatire este de aproximativ 50 ani de ani. Persoana care l-a creat este chiar unul din membrii casei Hennessy, Yann Fillioux, preparatorul sef al familiei. Acesta a creat prin acest coniac unul din cele mai cautate sortimente pe care casa Hennessy le detine in momentul de fata, calitatile sale fiind numeroase iar prima impresia a persoanelor care l-au incercat poate fi una demna de apreciat. Este un sortiment care se potriveste cu o mancare traditionala de bun gust, modestia sa imbinata cu eleganta sticlei sale fiind modul prin care acest coniac iasa in evidenta. Fiind un sortiment important, acesta a primit o cutie extrem de eleganta si rafinata, fapt prin care iasa in evidenta foarte usor, detasandu-se cu usurinta fata de alte branduri. Se numara printre coniacurile care sunt foarte cautate pentru momentele speciale deoarece calitatea sa superioara cu un gust foarte select, poate satisface orice persoana indiferent cat de pretentioasa este, iar astfel, este o alegere foarte buna in momentele importante iar cantitatea sa de alcool de 40 de grade, aproape ca nu se simte deloc, finetea sa fiind o alta latura a sa.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Productor Hennessy
Alcool 40%
Cantitate 70 cl
Ambalare Bauturi Sticla

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.