"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Hennessy VSOP, Cutie

384 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS411
Scrie o recenzie

Detalii

Sortimentul de coniac VSOP face parte din gama celor mai extravagante sortimente Hennessy, acesta reusind sa imbine placerea clasica cu tot ceea ce inseamna luxul. Florile si fructele care stau la baza acestui coniac Hennessy, sunt alese cu mare grija, ele fiind tinute o perioada indelungata in celebra crama din Franta, special pentru o aroma cat mai profunda, care sa impresioneze orice persoana. Ca si aspect, fiind un coniac Hennessy, este de culoare galben deschis cu o alura de vitalitate, prospetime si calitate mare. Gustul sau, este imbunatatit de o aroma mai profunda de portocale si grapefruit alb, si care au un rol important in culoarea sa, acesta fiind foarte aromat, iar pe langa acestea mai sunt folosite si mierea de albina, cafea vieneza, nuga, alune de padure si fructe zemoase, toate acestea avand un rol important in gustul sau fin, aromat si aristocrat. Mesele imbelsugate si gustoase, sunt ideale pentru a se potrivi cu acest coniac de mare valoare, preparatele din carne, fiind de asemenea ideale, atata timp cat sunt gatite cu o serie de condimente care sa puna in valoare aceasta asortare intre un coniac frantuzesc de mare clasa si mancarea romaneasca traditionala. Parerile din partea criticilor nu au intarziat sa apara, si deoarece face parte din cel mai celebru brand frantuzesc de bauturi alcoolice, s-a creat un adevarat trend prin care mesele importante, nu au loc fara acest coniac pe masa, totul rezumandu-se la cunoscuta traditie din Franta si care se bazeaza pe aceasta bautura.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Productor Hennessy
Alcool 43%
Cantitate 70 cl
Ambalare Bauturi Sticla

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.