"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Veuve Clicquot Grande Dame, Cutie

Rating:
100%
1.129 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS387
Scrie o recenzie

Detalii

Asociata cu luxul, celebrare și romantism, regiunea Champagne găzduiește cel mai valoros vin spumant din lume. Pentru a purta eticheta "Champagne", un vin spumos trebuie să provină din această regiune de nord-est a Franței, denumită Champagne, și să adere la standarde stricte de calitate. Cu excepții aproape neglijabile, trei soiuri sunt permise pentru utilizare în Champagne: Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier. Acestea pot fi amestecate sau îmbuteliate ca sampanie de soi individual, în funcție de stilul final de vin dorit. Chardonnay, singura varietate albă, contribuie la prospețime, eleganță, aciditate plină de viață și note de citrice, fructe de livezi și flori albe. Pinot Noir și rudimentul Pinot Meunier, furnizează coloana vertebrală mai multor amestecuri, adăugând arome de struguri, structură, corp și suplu. Este un amestec exclusiv de Pinot Noir și Chardonnay de opt parcele Grand Cru clasic. În conformitate cu stilul casei, care este dominat de Pinot Noir, amestecul este de 53% Pinot Noir și 47% Chardonnay. Vinul are o culoare intensă cu strălucire aurie și bule foarte strălucitoare. Fiecare cuvée a La Grande Dame are un potențial de îmbătrânire excepțional.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Sampanie
Culoare Alb
Producator Veuve Clicquot
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.