"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Veuve Clicquot Brut Jeroboam (3L)

2.987 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS380
Scrie o recenzie

Detalii

Veuve Clicquot Brute poate fi considerata o delectare pentru toate simturile. Sampania rafinata cu gust intens si delicat aduce mai aproape eleganta specifica sortimentului Yellow Brut, creat de specialistii casei Veuve Clicquet. Calitatile desavarsite ale acestei sampanii, obtinuta prin recoltarea celor mai destoinici struguri ale domeniului sunt recunoscute chiar si de casele regale ale Europei care au ales ca furnizor principal Casa Veuve Cliquet. Cele 60 de podgorii permit obtinerea celor mai buni struguri pentru prepararea acestei sampanii. Sortimentele de vinuri care domnia amestecul sunt obtinute din celebrele soiuri Chardonnay, Pinot Meunier si Pinot Noir. Caracteristicile speciale ale sampaniei Veuve Clicquot Brute sunt oferite de perioada lunga de maturare si invechire. Prima intalnire cu Yellow Brute este o delectare pentru ochi, nas si limba. Culoarea galbena cu reflexii sclipitoare atrage atentia privirii, bulele care se elibereaza prevestesc intensitatea senzatiilor urmatoare. Mireasma seducatoare de mere verzi este usor urmata de elegantele note vanilate. Gustul persistent care atrage este cel proaspat de mere coapte, briose aromate si caramel.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 3 l
Tip vin Sampanie
Culoare Alb
Producator Veuve Clicquot
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.