"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Bovier & Fils - Chablis 1Er CRU

232 RON Pret standard 232 RON
in stoc

Mai putin de 100 produse

SKU
14026_c
Scrie o recenzie

Detalii

Desigur că Franța este renumită pentru vinurile roșii de Bordeaux. Dar cele albe sunt destul de populare, mai ales vinurile din struguri de Chardonnay din Burgundy Chablis de la Bouvier & Fils. Acest vin este livrat în sticlă clasică de Burgundia, culoare verde pal, iar eticheta indică aplicații Nouveau pe hârtie Conqueror.

Soi(uri) de struguri: Chardonnay: soiul de struguri principal al Burgundiei
Origine: Crescute în podgorii localizate în zona Yonne, vinurile Chablis Premier Cru sunt produse în cătune atent selecționate pentru localizarea lor geografică și calitatea produselor agricole.
Sol: Sol terțiar adânc, ușor nisipos.
Vinificație: Tradițional, cu recoltare manuală. Odată culeși, strugurii sunt presați și trec printr-un proces de fermentație alcoolică la temperaturi scăzute (circa 20ºC). Vinul este apoi pritocit, strecurat și îmbuteliat.
Culoare: alb-lămâie puternică
Nas: Foarte expresiv, cu note proeminente de fructe.
Cerul gurii: putere aromatică bună, durată bună.

Recomandări: Vinul va completa bine carnea de pește, carnea de pasăre, carnea albă și carnea procesată.

Condiții de servire: 59ºF

Buchetul este cel tipic vinurilor albe franțuzești: proaspăt, ușor și fructat cu o aromă foarte fină de vanilie. Limba a confirmat percepția nasului. Pe cerul gurii i se adaugă o aromă minerală, aproape metalică. Se poate explica, dar se înțelege mai ușor prin degustare. Vinul are o aromă uşoară plăcută … în ciuda concentrației de alcool de 12 procente. Se simte o prezență subtilă de acid rezidual, care furnizează „prospețime”, fără a fi prea insinuant.
 

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Alb
Producator Bovier
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.