"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Canti Premium Merlot Terre Sicillene I.G.T.

Stoc epuizat
SKU
99003_c
Scrie o recenzie

Detalii

EXCELENT CU FELURI PE BAZA DE CARNE, VANAT SI BRANZA CONDIMENTATA

SOIUL DE STRUGURI: Merlot

ALCOOL: 13% VOL

AROMA: Eterica, bogata, condimentata si bine echilibrata

CULOARE: Rosu rubiniu cu tente violet

RECOMANDARI CULINARE: Excelent cu feluri pe baza de carne, vanat si branza condimentata

TEMPERATURA DE SERVIRE: 16-20 grade C


Misiunea Canti

Duce starea de spirit specific italiana in toata lumea, aducand o nota de stil italian fiecarui moment important al vietii.

Lumea Canti reprezinta o lume a stilului, traditiei si a bucuriei de atrai.Absolut fiecare sticla de Canti se lupta cu toata forta sa cultive valorile vii ale Italiei: pasiunea profunda pentru mancare buna si vin, sensul apartenentei si atractia catre lucruri frumoase. Pentru aceasta, Canti este ambasadorul suprem al Italiei in lume, caracterul italian la masa oricarei ocazii speciale.

Indiferent de ocazia la care va ganditi, Canti are sticla potrivita pentru dumneavoastra! Gama cuprinzatoare de Canti vine in intampinarea oricarei nevoi a consumatorului si satisface orice bolta palatina , la un nivel de pret excelent in acelasi timp.

Stil unic si rafinat, gust sofisticat, ambalaj exclusiv si plin de farmec – cu Canti e nevoie de putin ca sa te simti italian.


Istoria Canti

Milano, mai 2001, galeria Vittorio Emanuele, ora 7:50 pm. Amurgul transforma cerul in palalaie si sticla din galerie in rosu intens.Multimea schimba ritmul dintr-o miscare frenetica intr-o cadenta armonioasa si relaxata.Zgomotul isi schimba intensitatea, devenind usor mai inalt si mai melodic.Ziua impreuna cu problemele ei presante se sfarseste, astfel incat este timpul sa uitam de orice, sa ne bucuram de viata si sa dedicam orele care raman pentru noi insine.

Gianni Martini, antreprenor renumit de vinuri de a doua generatie, aratand uluitor in costumul sau negru, se bucura de degustarea unui pahar de vin impreuna cu prietenii sai straini care iubesc Italia care vin in vizita in fiecare an. Gianni iubeste aceasta galerie, i se potriveste foarte bine – este eleganta, rafinata si in acelasi timp plina de viata si niciodata triviala, cu stilul ei unic, stilul italian in cea mai pura expresie a sa.

Colturile buzelor i se ridica intr-un zambet, este incantat de tot: de prietenii sai, de vin, de atmosfera, de muzica de fundal si de murmurul fericit al multimii. Deodata isi intoarce privirea inainte si inapoi, de la lumea din jurul lui la sticla de pe masa.Un gand incepe sa prinda contur: - e unul din acele momente de iluminare care apare in mod natural si se adevereste a fi atat de evident incat te surprinde ca nu nu te-ai gandit mai de mult la aceasta. Oare ar fi posibil sa valorifici aceasta atmosfera orinde altundeva in lume, facand-o accesibila pentru milioane de oameni? Prin intermediul vinului,totusi nu al oricarui vin ci al unui amestec special , capabil sa se transforme in ambasadorul stilului, al valorilor si al atitudinii fata de viata atat de tipice italienilor.

Gianni se lumineaza si mai intens si ridica paharaul – in acel moment aparte al amurgului in Milano, Canti a luat fiinta.

A urmat un an de munca intensa. Echipa Canti, compusa din viticultorii Fratelli Martini Secondo Luigi spa – compania de familie a lui Gianni Martini, activa pe piata din 1947 – designeri, importatori si persoane oarecare, a conturat brandul si produsele sale.

Totul a fost studiat pana la cel mai mic detaliu in mod temeinic, incluzand numele: numele brandului trebuie sa fie simplu, imediat si profund italian din perspectiva oricarei culturi straine, in acelasi timp sa fie capabil sa transmita starea de bucurie a vietii si pasiune tipice Italiei. Numele care s-a impus mult peste oricare altul a fost Canti, care inseamna cantec sau tu canti, evocand lumea muzicii, a veseliei, a spiritului Italiei. Aceasta denumire exceleaza in a reprezenta simfonia de arome si emotii aduse la viata de catre o sticla de Canti.

Canti a penetrat piata britanica in 2002 cu o campanie de lansare situata in chiar aceeasi locatie care a stat marturie nasterii sale. De aici a pornit Canti aventura sa in jurul lumii, reusind sa devina un adevarat bastion in peste 50 de tari.

Gama de vinuri devine tot mai ampla , reunind excelenta traditiei italiene a vinului si cererea internationala, tintind catre a oferi selectia perfecta pentru orice ocazie: alb intrigant si rose pentru prospetime si delicatete, rosu consistent si alegere convingatoare spumante.

In 2011, Eleonora, tanara fiica a lui Gianni, s-a alaturat companiei, aducand prospetimea si stilul ei brandului principal Caanti.

Fidel viziunii sale initiale, Canti, pe langa faptul ca este un brand de vinuri, reprezinta cheia catre o lume multisenzoriala parfumuri, culori, senzatii si mai ales de emotii.In fiecare sticla, imbratisata de design-ul inconfundabil,se regasesc simbolurile Italiei: pasiunea, dragostea, bucuria de a fi impreuna, stil, traditie si inspiratia creativa.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Canti
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.