"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Chateau Saint Roseline - Perle de Roseline

Rating:
100%
77 RON Pret standard 77 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
52000_c
Scrie o recenzie

Detalii

Pe podgorie:
Se folosesc soiuri tradiţionale de struguri pentru a obţine rafinamentul şi tipicitatea vinurilor provençale. Se practică metodele tradiţionale de cultivare a viilor, respectând caracteristicile naturale ale terenului, însă ţinând cont şi de subtilităţile fiecărui soi de struguri. O parte din vin este vinificat pe proprietăţile Château Sainte Roseline, iar cealaltă parte provine de la partenerii Château Sainte Roseline, fiind permanent monitorizată de vinificatorii companiei.
Recoltarea:
Strugurii sunt recoltaţi începând cu sfârşitul lui august până la sfârşitul lui septembrie, iar vinificarea soiurilor se face separat.
Vinificarea:
Strugurii sunt presaţi uşor de prese pneumatice pentru a se evita extracţia taninurilor Mustul este apoi clarificat, pentru a se obţine un suc limpede, înaintea fermentaţiei alcoolice. Temperaturile sunt monitorizate şi menţinute la 18°C, pe durata procesul de fermentaţie, ce durează câteva zile (10-14 zile).
Soiuri de struguri:
Cabernet Sauvignon
Carignan
Cinsault
Grenache noir
Syrah
Note de degustare:
Realizat din Cinsault, Grenache şi Syrah, acest vin limpede, cu nuanţe roz-somon, dezvăluie arome de fructe de pădure roşii şi grapefruit. Atacul este direct şi vivace, un amestec al aromelor de citrice cu prospeţimea unui rosé specific regiunii Provence. Este un vin bine echilibrat, putând fi servit ca aperitiv sau alături de salate sau carne la grătar.
Temperatura de servire: 10-12°C.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Tip vin Vin
Culoare Rose
Producator Chateau Saint Roseline

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.