"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Duca di Salaparuta Corvo Rosso IGT

67 RON Pret standard 67 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
5002_c
Scrie o recenzie

Detalii

Zona de producţie Dealurile din centrul şi estul Siciliei, în provinciile Agrigento și Caltanissetta, pe soluri şi în microclimate cu tradiţie şi renume în ceea ce priveşte calitatea strugurilor roşii cultivaţi. Soi struguri Nero d'Avola și Nerello Mascalese. Tip Roşu Clasificare IGP Sicilia Sol Mixt, cu urme de calcar. Altitudine De la 50 la 350m deasupra nivelului mării. Podgorie Denistatea viţei de vie pe hectar: 4000 unităţi. Climat Insular, mediteranean, cu tendinţe toride,uscate. Recoltă Strugurii se recolează în momentul maturării complete, din a 2a săptămână a lui septembrie până în prima săptămână a lui octombrie. Vinificaţie Fermentare tradiţională, cu o macerare (inclusiv a cojilor de struguri) de 6-8 zile. Decantare, presare, fermentaţie malolactică. Învechire Cel puţin 10 luni în butoaie mari de stejar, iar apoi în cuve glasslined. 2 luni în sticlă,la temperaturi controlate. Culoare Roşu vişiniu cu reflexe de granat. Buchet Intens, comple, fructat ( cireşe Morello)şi plăcut. Aromă Vin sec, plin, bine echilibrat, corpolent şi persistent. Conţinut de alcool 12,5 % - 13,0 % vol. Temperatură de servire 17°-18° C. Recomandări culinare Excelent alături de preparate din carne la grătar sau la cuptor şi împreună cu brânzeturi semi-maturate. Depozitare Într-un loc răcoros (13°-15°C), cu umiditate scăzută. Durata de viaţă peste 5 ani, dacă este ţinut în crame, în condiţii adecvate. Prima producţie 1824

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Duca di Salaparuta

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.