"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

JP Chenet Demisec Blanc

18 RON Pret standard 28 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
14043_c
Scrie o recenzie

Detalii

Vinificația
Strugurii sunt culeși, apoi presați ușor, după care trec printr-o sedimentare la rece, însămânțare cu drojdii și, în final, fermentație la temperaturi joase. Fermentația la sticlă are loc în recipiente sub presiune timp de șase luni. Cele șase luni de maturare vor conferi complexitate acestui vin spumos superior.

Caracteristici organoleptice
Un corp limpede, auriu, un izvor de bule fine. Nasul – floral, cu fructe albe, note de migdale și alune de pădure. Atac cremos și neted, cu o textură fină, suplă, dar bogată. Devine plăcut de fructat cu note de migdale prăjite. Pe final apare dulceața, care subliniază caracterul delicat, fructat al vinului.
Temperatură de servire: 6 - 8°C.

Asocieri
De servit cu foie gras, carne de pui sau rață în crustă sau ca vin de desert, ușor și înviorător, care va completa produsele de patiserie, tartele sau înghețata.
 

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 75 cl
Tip vin (vin|spumant|sampanie) Vin
Culoare Alb
Soi Struguri Amestec de struguri albi
Producator JP Chenet
Ambalare Bauturi (10% Discount la achizitionarea a 6 sticle) Sticla

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.