"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Sogrape Mateus Branco

Rating:
95%
25 RON Pret standard 25,50 RON
in stoc

Mai putin de 100 produse

SKU
19010_c
Scrie o recenzie

Detalii

Vinul: Mateus Alb este un vin uşor, proaspăt, tânăr, uşor spumos, cu un stil consistent şi extrem de versatil, ideal pentru a fi savurat în momentele frumoase ale vieţii. Caracteristici senzoriale: Mateus alb este un vin tânăr, vivace cu note de citrice şi cu un buchet fructat, cu o aciditate delicată şi bine echilibrat. Recomandări de servire: Mateus alb poate fi servit ca aperitiv sau ca băutură răcoritoare. Se potriveşte cu preparate din peşte sau fructe de mare la grătar, salate şi preparate uşoare, în general. Ar trebui servit într-un pahar special pentru vin alb, la o temperatură de 8º C-10º C. Curiozităţi: Originile Mateus datează încă din 1942, când Fernando Van Zeller Guedes, fondatorul companiei a avut ideea de a crea un vin cu o personalitate puternică şi cu o aromă unică, îmbuteliat într-o sticlă originală şi inovativă inspirată de ploştile folosite de soldaţii din primul Război Mondial. Combinaţia originală şi calitatea vinului au contribuit la succesul Mateus, astfel că acesta a devenit un brand internaţional, prezent în peste 125 de ţări, cu peste 1 miliard de sticle vândute în cei 60 de ani de existenţă. Sticla sa distinctivă este un simbol, o emblemă, recent reîntinerită pentru a surprinde cât mai bine valorile atemporale acestui brand unic şi inovator. Soiuri şi vinificare: Mateus alb este produs exclusiv din soiuri de struguri albi: Fernão Peres, Bical, Arinto şi Malvasia, printe altele- folosind cele mai avansate tehnici de vinificare pentru a asigura prospeţimea, echilibrul şi aciditatea acestui vin tânăr. Produsul final este rafinat şi stabilizat la rece înainte de îmbuteliere. ( cold- stabilised?) Detalii tehnice:
Alcool: 10 %
Aciditate totală: 4 g/l
Zahăr: < 10 g/l
Ph: 3,1-3,3

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Alb
Producator Sogrape

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.