"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Sogrape Mateus Rose

Rating:
98%
24,50 RON Pret standard 25 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
19011_c
Scrie o recenzie

Detalii

Tip: spumant Culoare: rosé Tonuri: petale de trandafir, roz Categorie: Brut Denumire: Vin spumant Ţara de origine: Portugalia Vinul: Mateus Rosé Sparkling este un vin non-vintage al Mateus, specialistul în Rosé, având un stil tânăr, proaspăt, contemporan. Perfect pentru ocazii speciale, acest vin fermecător şi elegant adaugă un plus de strălucire oricărei ocazii. În conformitate cu reputaţia şi expertiza brandului, Mateus Rosé Sparkling marchează un pas important în dezvoltarea unei game largi de diferite profiluri de rosé-uri, fiind un vin portrivit pentru consumatorii mai îndrăzneţi, deschişi la tot ce e nou.

Caracteristici senzoriale:

Mateus Rosé Sparkling are o minunată culoare, pală, asemănătoare petalelor de trandafir roz, cu reflexe subtile de somon. Abundenţa de bule creează un vin persistent, aerat, fin. Rafinat şi proasăt, cu note florale, acest vin prezintă arome plăcute de mere, pere, zmeură, precum şi note subtile de pâine prăjită ce se îmbină cu aciditatea proaspătă,vivace, rezultând un finish aromatic şi delicat.

Vinificator: Miguel Pessanha Soiuri: Baga Vinificare: Pentru acest vin, strugurii au fost recoltaţi timpuriu, pentru a le păstra aromele proaspete, specifice soiului, aciditatea şi pentru a nu permite dezvoltarea taninurilor. Presării uşoare îi urmează o fermentaţie lentă, la temperatură scăzută pentru a se păstra caracteristicile tinere şi proaspete ale vinului. Acest vin este supus unei fermentări secundare, în rezervoare la 160C. în această fermentaţie secundară are loc adăugarea bulelor distinctive, dezvoltându-se, de asemenea, şi finishul tipic, cremos, complex. Rezultatul final este un vin stabilizat la rece şi apoi, îmbuteliat. Învechire: După 2 luni de învechire, Mateus Rosé Sparkling Brut este gata de băut. Depozitare: Deşi este recomandat a fi băut în tinereţe, dacă este depozitat se recomandă să fie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumină. Servire: Este recomandat a fi servit la 6-8 C. Recomandări culinare: Mateus Rosé Sparkling Brut poate fi un aperitiv minunat sau alături de tartine. O altă alternativă ar fi să fie servit alături de friptură din purcel de lapte. De asemenea, poate fi servit la finalul mesei, acompaniind tarte din fructe proaspete, salate de fructe şi zmeură Pavlova. Sogrape Vinhos este o companie de familie cu o viziune internaţională, concentrată pe producerea unor vinuri de calitate, inovative şi ce contribuie la dezvoltarea brandului vinurilor portugheze în lume.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Tip vin Vin
Culoare Rose
Producator Sogrape
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.