"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Vin de Porto - Offley Porto Tawny

80 RON Pret standard 80 RON
in stoc

Mai putin de 100 produse

SKU
19017_c
Scrie o recenzie

Detalii

Cu o nuanţă atractivă, de roşu- arămiu, tipică vinurilor vechi, acest Offley Porto Tawny prezintă arome delicate ce amintesc de fructe roşii potenţate de note de nuci ce dau vinului un plus de complexitate. La gust, există un echilibru foarte bun între taninurile delicate şi dulceaţa naturală a vinului, ce se combină armonios, dând un finish elegant, fin.

Podgorie: Offley Porto Tawny este un elegant vin roşu de Porto, un vin clasic, matur dar în acelaşi timp cu un aer proaspăt, creat pentru a satisface gusturilor celor care apreciază stilul Offley, prestigiosul brand ce combină modernul cu o experienţă în domeniu de aproape 3 secole. Invechirea: După recoltare, vinurile rămân în Douro până în primăvară, apoi sunt duse la Vila Nova de Gaia şi învechite în butoaie din stejar, conform metodei tradiţionale de învechire a vinurilor de Porto. De-a lungul anilor vinurile sunt gustate şi analizate de către echipa de oenologi care poate face corecţiile necesare astfel încât amestecul final să păstreze stilul şi caracterul Offley Porto Tawny. Amestecul final este filtrat şi stabilizat la rece înainte de a fi îmbuteliat. Vinificare: Offley Porto Tawny este produs prin metoda tradiţională a vinurilor de Porto. Strugurii‚ recoltaţi manual, separaţi de ciorchine, sunt zdrobiţi înainte de fermentaţia la temperaturi controlate, cu macerare inclusiv cu coaja strugurilor pentru a extrage cele mai bune componente. Adăugarea de alcool la momentul ideal creează un echilibru între corpul şi buchetul vinului. Acest moment este ales de către vinificatorul companiei, ce ţine sub observaţie temperatura de fermentaţie, densităţile şi dulceaţa finală dorită. Culoare: Roşie Soiuri: Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Amarela, Tinta Barroca şi Tinto Cão Aromă: Are arome delicate ce amintesc de fructe roşii coapte, potenţate de note de nuci ce îi dau un plus de complexitate. Gust: Există un bun echilibru între taninurile delicate şi dulceaţa naturală ce se îmbină armonios. Finish:,/ Elegant, fin. Temperatura de servire: 15-17 C Sugestii: Offley Porto Tawny este un vin versatil şi atractiv, ideal cu deserturi tradiţionale precum crème brûlée şi tarte de mere/migdale. Servit răcit este un aperitiv excelent . Depozitare: Sticla ar trebui păstrată în poziţie verticală, protejat de lumină şi umiditate, la o temperatură de 16-18 C.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Sogrape

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.