"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."
Chateau Sainte Roseline - Cuvee La Chapelle Cru Classe
269 RON
Pret standard
269 RON
in stoc
Mai putin de 10 produse
SKU
52004_c
Scrie o recenzie
Detalii
Pe podgorie:
Acest vin excepţional este produs în cantităţi limitate; este realizat dintr-o selecţie a celor mai bune parcele, ce îndeplinesc cele mai riguroase criterii de producţie, pentru a obţine cei mai buni struguri posibil. Se practică metodele tradiţionale de cultivare a viţei de vie. Pentru obţinerea randamentului dorit, se realizează o subţiere parţială a fructelor ( effruitage), iar pentru a asigura maximul de expunere solară, frunzele sunt înlăturate de pe viţele de vie.
Vinificarea:
Pentru a evita orice deteriorare, strugurii recoltaţi sunt puşi pe o bandă transportatoare înainte de a fi sortaţi şi curăţaţi de ciorchine. Strugurii sunt presaţi uşor de prese pneumatice pentru a se evita extracţia taninurilor sau oxidarea. Mustul este apoi clarificat, pentru a se obţine un suc limpede, înaintea fermentaţiei alcoolice. Temperaturile sunt monitorizate pe toată durata procesului de fermentaţie, pentru a permite aromelor să se dezvolte. Apoi, vinul este învechit cu drojdii ce sunt amestecate periodic. În ianuarie, vinul este degustat pentru a finaliza amestecul înainte de a fi îmbuteliat.
Soiuri de struguri:
Grenache : 8%
Mourvèdre : 90%
Rolle
Note de degustare:
Are o culoare limpede şi strălucitoare, roz-somon. Are un miros, foarte parfumat, unic, ce dezvăluie arome de grapefruit, cireşe şi fructul pasiunii. Vinul este bine echilibrat graţie acidităţii sale naturale iar învechirea parţială în butoaie, este responsabilă pentru persistenţa şi complexitatea aromelor.
Temperatura de servire: 12-14°C
Acest vin excepţional este produs în cantităţi limitate; este realizat dintr-o selecţie a celor mai bune parcele, ce îndeplinesc cele mai riguroase criterii de producţie, pentru a obţine cei mai buni struguri posibil. Se practică metodele tradiţionale de cultivare a viţei de vie. Pentru obţinerea randamentului dorit, se realizează o subţiere parţială a fructelor ( effruitage), iar pentru a asigura maximul de expunere solară, frunzele sunt înlăturate de pe viţele de vie.
Vinificarea:
Pentru a evita orice deteriorare, strugurii recoltaţi sunt puşi pe o bandă transportatoare înainte de a fi sortaţi şi curăţaţi de ciorchine. Strugurii sunt presaţi uşor de prese pneumatice pentru a se evita extracţia taninurilor sau oxidarea. Mustul este apoi clarificat, pentru a se obţine un suc limpede, înaintea fermentaţiei alcoolice. Temperaturile sunt monitorizate pe toată durata procesului de fermentaţie, pentru a permite aromelor să se dezvolte. Apoi, vinul este învechit cu drojdii ce sunt amestecate periodic. În ianuarie, vinul este degustat pentru a finaliza amestecul înainte de a fi îmbuteliat.
Soiuri de struguri:
Grenache : 8%
Mourvèdre : 90%
Rolle
Note de degustare:
Are o culoare limpede şi strălucitoare, roz-somon. Are un miros, foarte parfumat, unic, ce dezvăluie arome de grapefruit, cireşe şi fructul pasiunii. Vinul este bine echilibrat graţie acidităţii sale naturale iar învechirea parţială în butoaie, este responsabilă pentru persistenţa şi complexitatea aromelor.
Temperatura de servire: 12-14°C
Mai multe informatii
Tip vin | Vin |
---|---|
Culoare | Rose |
Producator Vinuri | Chateau Saint Roseline |