"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Louis Eschenauer Bordeaux Sauvignon Blanc

Rating:
100%
43 RON Pret standard 43 RON
in stoc

Mai putin de 100 produse

SKU
14011_c
Scrie o recenzie

Detalii

Denumire: AOC Bordeaux Alb – Sauvignon Soi struguri: Sauvignon Blanc Origine: Podgoriile l'Entre-Deux-Mers, situate între râurile Dordogne şi Garonne. Vinificare: Îmbuteliat în zona de producţie a vinului. Strugurii sunt recoltaţi la maturitate pentru maximul de arome. Vinul este produs în rezervoare din oţel inoxidabil, la o temperatură joasă, şi maturat în rezervoare cu drojdii fine. Sol: Argilos-calcaros. Culoare: Strălucitor, cristalin, cu reflexe verzui. Buchet: Note de fructe, citrice. Gust: Sec, fin şi vivace. Recomandări: Se poate servi alături de peşte, fructe de mare, cu brânză de capră sau ca aperitiv. Temperatura de servire: 10-12 °C Conţinut de alcool: 12% Potenţial de cramă: 1-2 ani Aciditate (g/l): 6,5

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Tip vin Vin
Culoare Alb
Producator Louis Eschenauer
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.