"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Banfi - Chianti DOCG "Annata"

74 RON Pret standard 74 RON
in stoc

Mai putin de 10 produse

SKU
3098_c
Scrie o recenzie

Detalii

Amplasat între râurile Orcia şi Ombrone pe pantele sudice ale oraşului Montalcino din regiunea Toscana, domeniul Catello Banfi este unică din punctul de vedere al culturii şi tradiţiei în ceea ce priveşte vinul. Vinurile din gama Banfi Toscana, produse cu struguri selectaţi atât din anumite podgorii ale domeniului Banfi , cât şi cu strguri din alte zone nobile din regiune, ilustrează caracterul autentic, veritabil al Toscanei. Ele reflectă dragostea pentru Toscana, imprimând bucuria şi caracterul autentic specific zonei prin uşurinţa cu care pot fi savurate. Graţie unei vioiciuni şi a unei prospeţimi intrinseci, aceste vinuri sunt adecvate unui consum zilnic, fără a face rabat de la standardele calitative ale Banfi.

Soiul de struguri: Soiuri tradiționale de Chianti, predominând soiul Sangiovese. Tehnica/ Modul de producţie: Un timp de fermentaţie scurt spre mediu cu macerare tradiţională, urmat de o perioadă de 5-6 luni de depozitare în recipiente din oţel inoxidabil. Culoare: Roşu rubiniu cu reflexe violete. Buchet/ Miros: Intens, reaminteşte de mirosul de iris şi panseluţă. Gust: Elegant, proaspăt şi catifelat. Însemnările producătorului: Celebrând tradiţia toscană, Banfi oferă o familie/ gamă de vinuri Chianti, variată dar în acelaşi timp complementară, unică în stilul său. Banfi Chianti Annata este cel mai tânăr, proaspăt şi uşor de băut vin. Foarte plăcut datorită aromelor sale curate şi distinctive. Recomandări culinare: Ideal cu preparate din carne şi brânzeturi. Conţinutul de alcool: De la 12 %până la 12,5% vol.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Banfi
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.