"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Banfi Vigne Regale - Principessa Gavia di Gavi D.O.C.G.

Stoc epuizat
SKU
03067_c
Scrie o recenzie

Detalii

Castello Banfi deţine un domeniu de importanţă istorică, de 45 de hectare în Strevi, Piedmont, numită Vigne Regali. Podgoriile sale sunt situate între oraşele Novi Ligure şi Acqui Terme, într-o zonă cunoscută pentru pasiunea dedicată producerii renumitelor vinuri tradiţionale de Piedmont. Vinăria, stabilită în Strevi în anul 1860, a fost achiziţionată de Banfi la sfârşitul anilor ‘70 pentru a-şi completa proprietatea din Piedmont. Portofoliul Vigne Regali dispune de o gamă variată de produse ce cuprinde vinuri spumante unice, vinuri albe şi vinuri roşii, toate acestea facând parte din categoria prestigioasă a vinurilor de Piedmont.

Struguri cultivaţi pe domeniul/ podgoria Principessa Gavia, aflată în binecunoscuta regiune Gavi din Novi Ligure.

Soiul de struguri Cortese 100%. Tehnica/ Modul de producţie Ulterior unei selecţii riguroase a strugurilor Cortese şi a vinificării cu ajutorul celor mai moderne tehnici, mustul limpede este presat uşor şi fermentat la o temperatură controlată de 18 ° C timp de 20 de zile. Culoare Palidă, asemănătoare culorii paiului. Buchet/ Miros Intens, fructat ,reaminteşte de aroma anansului şi a mărului. Gust Bine echilibrat, cu o uşoară aciditate şi un gust final delicat, sec. Însemnările producătorului Cortese di Gavi este un soi faimos din Piedmontul inferior. Principessa Gavia este produs din struguri proprii. Graţie uşoarei presării şi a fermentaţiei în oţel inoxidabil la o temperatură controlată (întotdeauna sub 18 ° C), aromele sale tipice, delicate şi proaspete sunt amplificate. Recomandări culinare Este un vin recomandat la aperitiv dar şi cu preparate din peşte, crustacee sau pasăre. Prima producţie comercializată 1995. Conţinutul de alcool De la 12 până la 12,5% vol.. în funcție de sezon.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Alb
Producator Banfi
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.