"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Sauvignon Blanc

130 RON Pret standard 130 RON
in stoc

Mai putin de 100 produse

SKU
37005_c
Scrie o recenzie

Detalii

Pure California Coastal Expression - Sauvignon Blanc

Tehnica de vinificaţie: Timp de aproape 3 decenii, Kendall-Jackson a rămas fidel producerii de vinuri de cea mai înaltă calitate din struguri crescuţi în podgorii situate pe coasta Californiei. Pentru fiecare soi de struguri este aleasă combinaţia optimă dintre climat şi sol. Modalitatea de vinificare a Kendall-Jackson este principala cauză pentru reputaţia şi faima modială a vinurilor sale, ce prezintă o bogăţie de arome, delicat armonizate între ele.

Date esenţiale:
Lake County, inima acestui amestec de struguri, contribuie cu aromele florale, citrice şi lemongrass precum şi cu note de pepene galben şi ananas.
Mendocino County vine cu notele florale de caprifoi şi de pere coapte.
Monterey County oferă notele picante, minerale. Chardonnay-ul adaugă un plus de corpolenţă, în timp ce Semillon-ul oferă rotunjime precum şi note încântătoare de smochine.
12% este fermentat şi învechit în stejar- din care 4% este stejar american nou pentru a veni cu un plus de catifelare şi pentru o notă uşoară de fum.

Caracteristici senzoriale:
’Aromele de caprifoi, de pere coapte, de lemongrass se îmbină perfect în acest Sauvignon Blanc de o corpolenţă medie. Note proaspete de lime complimentează notele subile minerale, iar aromele de smochine şi caprifoi dau rotunjime acestui vin aromatic.’ —Randy Ullom, Winemaster

Informaţii statistice:
Zona de provenienţă: California
Regiuni de cultivare a viţei de vie: 96% Lake County, 3% Mendocino, 1% Monterey
Compoziţie: 88,8% Sauvignon Blanc, 9% Semillon, 1% Pinot Gris, , 5% Riesling, ,4% Chardonnay, 3% Viognier
Alcool: 13,5%
T.A 0,56/ 100 ml
Ph: 3,66

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Alb
Producator Kendall Jackson
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.