"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Vin de Porto - Sogrape Offley Porto Ruby

Rating:
80%
Stoc epuizat
SKU
19016_c
Scrie o recenzie

Detalii

Offley Porto Ruby este un vin atractiv, de culoare roşu-rubiniu, cu arome ce aduc cu aromele fructelor roşii şi cu note mai complexe rezultate graţie învechirii în lemn de stejar. La gust, se simte un echilibru bun între dulceaţă şi maturitatea taninurilor. Este bine structurat şi cu o bună persistenţă a gustului. Eleganţa şi vivacitatea sa îl fac alegerea ideală pentru cei care apreciază un vin de Porto tânăr şi accesibil.

Regiune: Douro Denumire: DOP Porto Culoare: Roşu Soiuri de struguri: Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Amarelaşi Tinto Cão. Alcool: 19,5% vol. Aciditate totală: 4.2 g/l PH: 3.51 Zahăr rezidual: 95,5 g/l Podgorie:

Offley Porto Ruby este un vin de Porto tânăr, un vin clasic accesibil, creat pentru satisfacerea celor care apreciază stilul Offley, brandul prestigios ce combină modernul cu aproape 3 decenii de experienţă.

Vinificaror: Luis Sottomayor

Invechire: După recoltare, vinurile rămân în Douro până în primăvară, apoi sunt duse la Vila Nova de Gaia şi învechite în butoaie din stejar, conform metodei tradiţionale de învechire a vinurilor de Porto. De-a lungul anilor vinurile sunt gustate şi analizate de către echipa de oenologi care poate face corecţiile necesare astfel încât amestecul final să păstreze caracteristicile unice ale Offley Porto Ruby. Vinurile sunt atent selecţionate, având o vechime între 2 şi 5 ani, cu o medie de 3 ani vechime. Amestecul final este filtrat şi stabilizat la rece, înainte de îmbuteliere.

Vinificare: Offley Porto Ruby este realizat în conformitate cu metoda tradiţională pentru vinurile de Porto. Strugurii‚ recoltaţi manual, separaţi de ciorchine, sunt zdrobiţi înainte de fermentaţia la temperaturi controlate, cu macerare inclusiv cu coaja strugurilor pentru a extrage cele mai bune componente. Adăugarea de alcool la momentul ideal creează un echilibru între corpul şi buchetul vinului. Acest moment este ales de către vinificatorul companiei, ce ţine sub observaţie temperatura de fermentaţie,densităţile şi dulceaţa finală dorită.

Aromă: Arome vivace, ce amintesc de fructe roşii şi note mmai complexe rezultate ca urmare a învechirii în stejar. Culoare: Offley Porto Ruby are o culoare atractivă şi clară, roşie- rubinie. Gust: Un vin bine structurat, cu un excelent echilibru între taninurile mature şi dulceaţă. Finish: Persistent. Temperatura de servire: 17-20 C Sugestii: Offley Porto Ruby este un vin versatil ce poate fi servit alături de brânzeturi şi deserturi, inclusiv tarte din fructe proaspete. Depozitare: Sticla ar trebui păstrată în poziţie verticală, protejat de lumină şi umiditate, la o temperatură de 16-18 C.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Sogrape

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.