"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Moet & Chandon Brut Imperial Balthazar (12L)

Rating:
100%
12.795 RON
Stoc epuizat
SKU
DS342
Scrie o recenzie

Detalii

Moet & Chardon Brut Imperial este sampania care a consacrat prin eleganta calitatile de lider ale casei Moet in domeniul bauturilor fine. In cei peste 300 de ani de experienta pasionatii de vinuri au reusit sa imbunatateasca si sa aduca tehnologia de preparare a sampaniei la rang de arta, iar licoarea propriu zisa la statutul de etalon. Sampanie Brut Imperial combina trei dintre cele mai cunoscute soiuri de struguri in cel mai inedit mod, astfel incat aromele concentrate sa delecteze simturile tuturor iubitorilor de lucruri fine. Strugurii de Chardonnay, Pinot Meunier si ce aromati de Pinot Noir sunt culesi cu atentie maxima cand au capatat caracteristicile specifice pentru a se obtine celebra bautura. Aromele intense care delecteaza simturile sunt desavarsite datorita tehnologiei folosite pentru obtinerea sampaniei dar si datorita perioadei de maturare. Cutia cadou creata de specialisti atrage atentia de la prima vedere asupra sampaniei elegante ce se revarsa din sticla. Culoarea galben verzui stralucitoare capteaza privirea, bulele efervescente dezvaluie pasiunea iar buchetul fin de fructe de livada invaluite de note fine de flori proaspete acapareaza simturile. Brut Imperial este o sampanie echilibrata, completa care ofera senzatii bogate, inedite de placere.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 12 l
Tip vin Sampanie
Culoare Alb
Producator Moet
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.