"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."
Bisol Jeio Prosecco Extra Dry DOCG
57 RON
in stoc
Mai mult de 100 produse
SKU
2012
Scrie o recenzie
Detalii
Prosecco di Valdobbiadene Superiore Extra Dry "Jeio" de la Bisol provine dintr-un amestec în care, alături de soiul de struguri simbol al bulelor făcute în Veneto, Glera, găsim și procente mici de Chardonnay, Pinot Blanc și Verdiso. Recoltarea are loc în luna septembrie iar mustul, obținut prin presarea strugurilor, realizează o primă fermentație în oțel. Refermentarea are loc conform principiilor de producție ale Metodei Martinotti.
Acest Prosecco prezintă o culoare galben pai strălucitor, străbătută de reflexe luminoase spre verzui, perlajul promite să fie fin și plin de viață. La nas se regasesc note proaspete, marcate in principal de note fructate, din care reies si usoare note erbacee.
Excelent ca aperitiv sau în combinație cu aperitive și preparate din pește. Se recomanda consumul la temperatura de 8°-10°C intr-un pahar conic.
Mai multe informatii
Cantitate | 0.75 l |
---|---|
Tip vin | Vin |
Culoare | Alb |
Producator | Bisol |
Ambalare Bauturi | Sticla |